Vegetarische rijstschotel

Niet veel tijd om te koken? Probeer dan deze vegetarische rijstschotel eens. 

WAT HEB JE NODIG VOOR 4 PORTIES?

  • 2 grote zakjes bloemkoolrijst (800 g) 
  • 2 builtjes zilvervliesrijst (150 g)
  • 2 courgette 
  • 2 pakjes vegetarische wokstukjes van Albert Heijn of Quorn vegan reepjes 
  • Kruiden naar keuze (ik koos peper en komijn)

 

BEREIDING:

  1. Was en snijd de courgette 
  2. Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking 
  3. Doe in een grote pan of tajine een bodem water en doe er de bloemkoolrijst en courgette in. Laat het deksel op de pan en roer af en toe eens goed
  4. Wanneer de groenten zo goed als klaar zijn, doe je de wokstukjes of Quorn reepjes erbij en voeg je wat kruiden toe naar keuze
  5. Laat nog twee minuutjes op een laag vuur staan
  6. Serveer samen met de rijst. Ook lekker met een beetje sweet chili saus 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.