Baked oats met speculoos

Tijdens de herfst- wintermaanden heb ik altijd meer zin om te bakken. Deze baked oats zijn super lekker en eenvoudig te maken. Een ideaal ontbijt! 

WAT HEB JE NODIG (VOOR 1-2 PORTIES) 

  • 40 g havermout 
  • Beetje kaneel
  • 1/2 scoop whey protein chocolade smaak (Womens Best) 
  • 1 koffielepel bakpoeder
  • 1 koffielepel vanillesuiker 
  • 80 ml magere melk 
  • 4 eetlepels (130 g) Griekse Yoghurt 2% vet 
  • 1 kleine eetlepel speculoospasta 
  • 1 klein speculooskoekje 

andere: 

  • Airfryer of oven
  • Blender
  • Klein ovenschaaltje 

 

BEREIDING

  1. Mix de havermout, kaneel, whey proteïne, bakpoeder, vanillesuiker, melk en Griekse yoghurt in een blender
  2. Giet in een ovenschaaltje ongeveer de helft van het mengsel
  3. Doe vervolgens een kleine eetlepel speculoospasta in het midden van de ovenschaal. Giet de rest van het mengsel erover
  4. Breek het speculooskoekje in kleinere stukjes en gooi het op het mengsel
  5. Zet in de airfryer op 180°C voor 10 minuten (indien je een oven gebruikt 20-25 minuten)

Als topping koos ik voor nog wat Griekse yoghurt en blauwe bessen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.