Tijdens de herfst- wintermaanden heb ik altijd meer zin om te bakken. Deze baked oats zijn super lekker en eenvoudig te maken. Een ideaal ontbijt!
WAT HEB JE NODIG (VOOR 1-2 PORTIES)
- 40 g havermout
- Beetje kaneel
- 1/2 scoop whey protein chocolade smaak (Womens Best)
- 1 koffielepel bakpoeder
- 1 koffielepel vanillesuiker
- 80 ml magere melk
- 4 eetlepels (130 g) Griekse Yoghurt 2% vet
- 1 kleine eetlepel speculoospasta
- 1 klein speculooskoekje
andere:
- Airfryer of oven
- Blender
- Klein ovenschaaltje

BEREIDING
- Mix de havermout, kaneel, whey proteïne, bakpoeder, vanillesuiker, melk en Griekse yoghurt in een blender
- Giet in een ovenschaaltje ongeveer de helft van het mengsel
- Doe vervolgens een kleine eetlepel speculoospasta in het midden van de ovenschaal. Giet de rest van het mengsel erover
- Breek het speculooskoekje in kleinere stukjes en gooi het op het mengsel
- Zet in de airfryer op 180°C voor 10 minuten (indien je een oven gebruikt 20-25 minuten)
Als topping koos ik voor nog wat Griekse yoghurt en blauwe bessen.
Reactie plaatsen
Reacties